Öppet nästa gång 2 mars – Välkomna!

Tillsvidare har Villa Retro öppet första söndagen i månaden mellan klockan 12-16. Nästa öppettillfälle är således den 2 mars. Vi säljer också via Instagram och Facebook, där vi försöker att regelbundet lägga ut smaskiga bilder ur sortimentet. Om man ser något där som man bara måste lägga vantarna på innan öppetdagen går det fint att höra av sig till alexandra@villaretro.se och boka en tid eller be oss att skicka. En vecka innan den söndagen vi har öppet stänger vi för online-försäljning, och det är först till kvarn som gäller på öppetdagen. Detta för att det ska bli lättare för er kunder att överblicka vilka varor som fortfarande finns till försäljning innan ni kommer hit.

Vi vill inte inte vara med om att någon har rest hit hela vägen från Flen för att köpa en keramikuggla bara för att konstatera att någon annan knep den online 20 minuter tidigare.

 

Skulle ju vara ledsamt för alla inblandade, inte minst för ugglan. Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *