Julöppet 2019 i Villa Retro

Då var det äntligen dags! Julen 2019, nu kör vi! Julstjärnan har hängt kvar en trappa upp hela året så det är bara att tända den, supersmidigt!

Butiken har varit stängd sedan i våras, när jag blev professor och fick lite mer att göra, som inte handlar om danskt stengods. Men nu får allt annat stå åt sidan, när julen nalkas måste jag bara ha öppet i butiken! Den gör sig så bra i julskrud, med fulroliga tomtar och oputsade mässingsljusstakar. Och jag tror och hoppas att mina stammisar dyker upp igen, för att köpa åkerbrukade klappar och retropynt till sig själva.

Årets julklapp, år efter år, oavsett vad konsumtionssamhället försöker få er att tro, är alltid en återvunnen klapp. Köp begagnat eller slå in något du redan har hemma. Har du dålig smak eller allmänt svårt att välja hjälpa jag er såklart, eder personal lopper står alltid till tjänst.

Och till er som har swishpaxade varor i skåpet, passa på att hämta nu innan jul för sen dröjer det antagligen ett tag innan jag har öppet igen.

Butiken är öppen:
Söndag 24 november 14-16
Söndag 1 december 14-16
Torsdag 5 december 18-20
Torsdag 19 december kväll 18-20 

Gå gärna in på Facebook och anmäl er till evenemanget så hjälper ni mig att sprida the love of retro och återbruk i eastside GBG. Vi ses, välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *