Tack alla kunder! Öppet nästa gång 2 november

Det var fullt ös i butiken när vi hade öppet i Villa Retro första helgen i oktober. Så mycket ös att jag inte hann ta en enda bild förrän alla hade gått och tystnaden la sig.

Tusen tack till alla som var här för en jätterolig dag i butiken! Det är så roligt att träffa er, höra om hur ni hittat hit och prata om vårt gemensamma intresse – gamla fina saker från förr.

Det är också väldigt roligt att få bilder från er efteråt, när ni visar de saker ni har köpt i butiken. Om du delar på Instagram, tagga gärna #villaretro.

En av Villa Retros stamkunder, Emma von Brömssen, skrev ett blogginlägg om besöket i butiken. Efter att följt Emmas fantastiska bildflöde på Instagram och även haft henne på besök i butiken flera gånger, har jag börjat känna hennes stil. Då och då stöter jag på en rottingkorg eller ett vackert snidat träfat som jag tror skulle passa i Emmas orangeri. Här kan du läsa Emmas blogg och se vad hon köpte när hon var här senast.

Villa Retro har öppet första söndagen i månaden, klockan 12-16. Nästa tillfälle blir således den 2 november.

Tro det eller ej, men då är det dags att ta fram julsakerna. För även om jag själv är ganska restriktiv med att starta julen tidigt – ingen glögg innan Lucia och julpyntet åker fram den 25 december – så har jag förstått att många andra vill börja lite tidigare.

Välkomma då! Till dess – följ oss gärna på Instagram och Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *