Öppet 1 november – höst eller jul?

För en person som inte ens luktar på glöggen innan december månad, som tar in julgranen först på kvällen 23 december och packar upp lådan med tomtenissar först på juldagen så är det lite svårt att anpassa sig till livet som butiksinnehavare. Det har nämligen visat sig att ganska många människor vill dra igång julen betydligt tidigare. Redan innan den är över, faktiskt. Och eftersom Villa Retro i normala fall bara har öppet en gång i månaden så måste julsakerna fram extra tidigt.

Just som jag har kommit i höststämning är det alltså dags att hysta ut svamparna och ljungen och ta in adventsljusstakar och julegrisar.

Det blir knepigt, men jag ser det som en utmaning. Så lite jul blir det allt i butiken 1 november, även om jag nog väntar till december med att sätta in det tunga artilleriet.

Och jo, nu höll jag på att glömma det viktigaste – för att göra plats på hyllorna för alla julsaker och fler nygammelheter inför 2016 så kör vi 50% retrolisation på nästan allt i butiken. Undantagen är saker ur biologernas hem (märkta med ett B) men annars gäller halva priset rakt av. För låt oss vara ärliga: om ni handlar riktigt duktigt så blir det mer plats för mig att fylla och då får jag gå mer på loppis. Att gå på loppis är det roligaste jag vet, så ni kan se det som ren välgörenhet.

50% retrolisation 1 november, sprid ordet till vänner och bekanta. Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *